TOP
El debat s’ha celebrat a la Sala de Cultura Cinema. Javi Parejo

El Debat amb els candidats a la presidència del Consell

Alejandra Ferrer (GxF), Ana Juan (PSOE), Llorenç Córdoba (Sa Unió) i Pedro Galli (Partit Llibertari) han participat en el Debat amb els candidats al Consell organitzat per Ràdio Illa en col·laboració amb el Consell i la Pimef que s’ha celebrat a la Sala de Cultura Cinema avui dijous.
Entre altres assumptes, els aspirants a la presidència del Consell de Formentera, han debatut sobre el Consell i la ciutadania, serveis a la ciutadania, economia i societat, i per acabar, medi ambient i patrimoni. Han declinat la invitació de Ràdio llla per participar en el Debat, els candidats José Antonio Rebollo, de Vox, i Ignacio Monge ‘Tato’, de Podemos.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES