TOP
El cost de l’allotjament a les vacances ha pujat a conseqüència principalment de la inflació.

Les Pitiüses, amb 230 € l’habitació, tenen els preus d’hotel més cars de l’Estat

El preu mitjà d’una habitació d’hotel a les Pitiüses va marcar al juliol un nou màxim històric, el més alt de tot l’Estat per zones turístiques, en arribar als gairebé 230 euros, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Així, els preus mitjans de Formentera i Eivissa se situen molt per sobre dels que marquen la resta d’illes de l’arxipèlag balear. A Mallorca, el preu mitjà d’una nit d’hotel el passat juliol va ser de 145 euros, mentre a Menorca es va situar en els 166 euros.
Amb aquestes xifres sobre la taula, la nostra comunitat autònoma va ser al juliol la més cara d’Espanya per a anar de vacances amb una mitjana de 192 euros.

D’altra banda, el cost de l’allotjament a les vacances ha pujat de manera generalitzada a conseqüència principalment de la inflació. Aquest increment de preu ha estat major a les Pitiüses que en la resta d’illes de l’arxipèlag. Mentre que pernoctar a Mallorca i Menorca al juliol va costar un 6% més que l’any passat, el mateix que la mitjana estatal, els hotels de Formentera i Eivissa van duplicar aquesta pujada fins al 12%. L’any passat, una habitació a les Pitiüses costava de mitjana 205 euros.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES