TOP
Els jugadors i el míster del Formentera fonyen el terreny de joc en la seva arribada a la ciuta esportiva Dani Jarque (Foto: Xavi Guasch)

Ara sí que anam! (Espanyol B 0 Formentera 1)

Importantíssima victòria per la mínima l’aconseguida aquest migdia per la SD Formentera al camp de l’Espanyol B, enguany rival directe en la lluita per evitar el descens a Tercera RFEF. Els homes de Maikel Romero han fet un partit molt seriós contra el filial d’un dels equips històrics del futbol espanyol, i ha sortit a buscar el ganyot dels blanc-i-blaus des del primer minut. Així, els primers compassos del partit han estat pels roig i negre, que han arribat a disposar d’una ocasió claríssima d’Ismail a passada de Montalbán després d’una excel·lent internada d’aquest últim.

A partir de l’equador del primer temps, però, els locals s’han anat fent amb les regnes del partit i han començat a sovintejar les proximitats de l’àrea de Guzmán. Així, en una fase final de la primera part amb el mig del camp minvat, l’Espanyol a trenat un parell de contres que ha posat la por dels formenterers.

En canvi, però, la segona part ha començat amb un golàs inesperat d’Iván Ribeiro, que ha xutat una falta que semblava un centreperò  que ha acabat escolant-se pel segon pal perico després que la bimba s’enverinés. Els homes de Maikel feien el més difícil i es conjuraven per defensar la renda fins al final dels noranta reglamentaris.

A partir d’aquell moment l’Espanyol ha canviat el ritme del partit i ha començat a espitjar per intentar assolir la igualada. De fet, i malgrat que el Formentera ha disposat d’una claríssima oportunitat d’ampliar la diferència amb una pilota al travesser del mateix Ribeiro, els darrers vint minuts han estat un autèntic monòleg dels blanc-i-blaus, que han disposat d’ocasions molt clares per empatar l’encontre. Però una actuació magistral de l’internacional dominicà Guzmán i un treball aguerrit en una defensa que sembla mentalment renovada, han impedit que el marcador es mogués més.

Amb aquests tres punts (i en sumen 9 dels darrers 12), el Formentera dina en posicions de salvació, esperant el que facin Terrassa i València B aquesta tarda. En qualsevol cas, els de Maikel Romero, que ha donat dos dies de descans als jugadors, segur que, passi el que passi amb la resta de partits aquesta tarda, no dormiran aquesta setmana en llocs de descens directe.

La setmana vinent els roig-i-negre reben al Municipal al València B. Una jornada que també serà de matances, amb dinar per a tothom, en les instal·lacions del club.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES