TOP
Els joves formenterers desplaçats a Mallorca per disputar el campionat

Un or i dues plates en una participació amb sort diversa al Trofeu autonòmic CN Arenal

Els joves integrants del CS Formentera que aquest cap de setmana han participat al Trofeu autonòmic CN Arenal, primera prova puntuable pels campionats nacionals de surf de vela, han tornat de Mallorca amb resultats diversos. En tres dies de competició marcats pel fort onatge (d’un a dos metres) i amb vents inestables, on a estones ha bufat poc i d’altres molt, els més petits han patit amb unes condiciones prou extremes a les quals encara no estan acostumats. Així i tot, en modalitat Tecno categoria sub13, Anyela Ciobanu ha fet segona, mentre que Pep Roigé i Daniel Roig han quedat cinquè i sisè respectivament.

En sub15 ha sigut on les formentereres han assolit els millors resultats, amb Gala Fornés (primera) i Mía Berazategui (segona) al capdamunt del podi. Tomás Saavedra ha quedat catorzè en categoria masculina.

Finalment, en Foil, Hugo Colomar ha quedat ben a prop del podi, fent cinquè en sub17. En aquesta mateixa categoria, Stefan ciobanu i Matias conill han quedat catorzè i quinzè respectivament. En sub19, Matteo Gozzi ha repetit la posició d’Hugo Colomar, cinquè, també ben a prop del podi.

Aquest ha sigut el primer dels tres campionats autonòmics que donen accés als campionats nacionals de surf de vela. La següent cita és el mes vinent a Santa Eulària, en el Trofeu Illes Balears. L’entrenador dels al·lots, Àlex Figueiras, valora l’experiència pels més petits, “tot forma part de l’aprenentatge”, i veu molt de marge de millora en les posicions finals de cara als pròxims campionats autonòmics.

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES