TOP
La XV Mitja Marató i els 8 km Sant Ferran-La Savina se celebraran l’11 de maig. Arxiu

Obertes les preinscripcions per a la Mitja Marató 2024

L’organització de la XV Mitja Marató de Formentera i els 8 km Sant Ferran-La Savina, que se celebraran l’11 de maig de l’any vinent, ha comunicat l’obertura del període per sol·licitar la preinscripció en alguna de les dues curses a partir d’avui, dimecres 15 de novembre, i fins al pròxim 15 de desembre. En aquesta edició, el nombre total de places es manté com l’any passat: 2.000 per a la Mitja Marató i 1.000 per als 8 KM.

Per poder obtenir plaça cal participar prèviament en el procés de preinscripció que és de franc i que es fa a través del web oficial de la prova. Si un cop finalitzada la preinscripció hi hagués més atletes preinscrits que places disponibles, es realitzarà un sorteig de places davant de notari el pròxim 20 de desembre.

Queden exempts de fer aquesta preinscripció els residents a Formentera i els que hagin participat en cinc o més edicions, que en tots dos casos tenen la plaça assegurada. Els primers poden sol·licitar-la a través de l’àrea d’Esports del Consell de Formentera, mentre que els segons rebran al seu correu electrònic un codi per poder accedir a la plataforma i confirmar-ne la inscripció. El termini per a la inscripció d’aquests darrers també conclou el 15 de desembre.

Entre tots els preinscrits, l’organització sortejarà el 20 de desembre, davant de notari, les places que quedin disponibles, una volta descomptades les formalitzades pels que hagin fet la prova en 5 o més edicions. Un cop dut a terme el sorteig, els premiats podran confirmar la seva inscripció entre els dies 23 de desembre i 12 de gener.

Com ja és habitual en les darreres edicions de la prova, que compta amb el patrocini institucional del Consell de Formentera i del govern de les Illes Balears, la gran demanda de participació i les limitacions territorials pròpies de l’illa, obliguen l’organització a establir aquest sistema d’inscripció per cobrir els 3.000 participants permesos entre ambdues proves.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES