TOP
La vuitena edició de la Marnatón a Formentera se celebrarà el dissabte 4 de maig.

Obert el termini d’inscripcions per al Marnatón i la Mitja Marató de Formentera

L’àrea d’Activitat Física i Esports del Consell ha obert el termini d’inscripció per a residents a l’illa que vulguin participar en la vuitena edició de la Marnatón eDreams by Balearia Formentera 2024 que se celebrarà el dissabte 4 de maig.

50% de descompte per als residents
Els residents disposen d’un descompte del 50% de la inscripció i només han d’escriure un correu electrònic a esports@conselldeformentera.cat indicant nom i llinatges, DNI i la distància en què es vol participar (2, 4 o 8 quilòmetres).

També es pot sol·licitar informació a la recepció del poliesportiu Antoni Blanc. Els interessats rebran un codi per correu electrònic amb el qual entrar en aquest enllaç per a completar la inscripció.

El preu per a residents és de 57,50 euros per a la prova de 8 quilòmetres, 47,50 euros per a la de 4 quilòmetres i de 42,50 euros per a la de 2 quilòmetres. La data límit d’inscripció és el 20 d’abril.

Mitja Marató
També es pot sol·licitar ja la inscripció en la quinzena edició de la Mitja Marató-8Km que se celebrarà el dissabte 11 de maig.

En aquest cas els residents a Formentera tenen la plaça assegurada fent correctament la inscripció, evitant així la preinscripció, el sorteig davant notari i el procés d’adjudicació de plaça i repesca de places no efectives.

En aquest cas, el pagament que han de realitzar els residents és el mateix que la resta dels participants. En la prova de 21 quilòmetres 48 euros amb xip i 45 sense xip, i en la de 8 quilòmetres 28 euros amb xip i 25 sense xip.

Per a fer la sol·licitud, cal enviar un correu electrònic a esports@conselldeformentera.cat indicant la intenció de participar en la prova com a resident. La data límit d’inscripció per als residents a l’illa és el 20 d’abril.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES