TOP
Els bombers durant l’operatiu de rescat a la bassa de reg. CIF

Operatiu de rescat per salvar un gat a la bassa de reg

Un operatiu de tres Bombers del Consell amb un vehicle d’intervenció ràpida i un furgó de serveis ràpids han participat aquest matí en el rescat d’un gat que era surant sobre un salvavides a la bassa de reg.

Els bombers han rebut l’avís del 112 a les 08.45 h i, una volta a la bassa, han localitzat al gat i s’hi han apropat emprant una embarcació de petites dimensions que hi ha a la bassa per a tasques de manteniment, una volta tornat l’animal a terra, aquest s’ha esmunyit pel seu propi peu. El servei ha finalitzat a les 10 h.

Segon incendi en el mateix punt que dissabte
Aquest no ha estat l’únic servei del cos de Bombers aquest matí, ja que a les 11.30 h han hagut d’anar a apagar una crema descontrolada al quilòmetre 16 de la PM-820, a prop de la Mola, just en el mateix punt on dissabte al migdia ja s’hi hagueren de desplaçar per a dur a terme una acció idèntica.

A l’actuació hi han participat 4 bombers amb 1 vehicle d’intervenció ràpida i una bomba urbana lleugera que han extingit el foc d’avui i resten ara a l’espera de confirmar si fan falta permisos o altres autoritzacions en donar-se fenòmens meteorològics adversos en forma de ratxes de vent fortes. Han col·laborat en l’extinció Agents de Medi Ambient i de la Policia local.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES