TOP
GxF lamenta “aquesta línia política encaminada a desfer els avenços en matèria social i mediambiental. © NC/Ulises Cat/Arxiu

GxF: “La consellera Castelló amaga pujades de fins al 50% a les tarifes de bus”

Segons denuncia Gent per Formentera en nota de premsa, “l’equip de govern del Consell ha aprovat pujades d’entre el 25% i el 50% a les tarifes del transport públic, que s’aplicaran a partir del primer d’abril sense haver-ho explicat a la ciutadania”.

Així, segons avancen des de la Formació insularista, el tiquet senzill curt passarà d’1,80 euros a 2,25 (+25%), el llarg de 2,55 euros a 3,20 (+25,5%), l’abonament de 10 viatges curt de 10 a 15 euros (+50%) i l’abonament de 10 viatges llarg de 15 a 20 euros (+33,3%). També s’apuja el preu de l’abonament jove, que passa de 20 a 25 euros (+25%).

“Mesura antisocial”
Des de GxF s’incideix en el fet que “no hi ha hagut cap millora al servei que pugui justificar aquestes pujades, que a més s’han perpetrat en un moment de rècord d’ingressos i finançament de l’àrea de Mobilitat”.

A més, des d’aquest partit es considera que “aquesta pujada abusiva de tarifes decidida per la conselleria de Mobilitat i Gestió Ambiental dirigida per Verònica Castelló és una mesura antisocial més d’aquest govern, en la tònica de polítiques socialment regressives que varen començar amb la pujada indiscriminada d’impostos. És també una mesura que penalitza l’ús del transport públic
i que va en la mateixa línia seguida per aquest govern amb el formentera.eco, retrocedint
en les polítiques destinades a reduir la saturació de vehicles”.

“Desfer els avenços en matèria social i mediambiental”
Finalment, Gent per Formentera lamenta “aquesta línia política encaminada a desfer els avenços en matèria social i mediambiental; l’equip de govern, no content amb l’eliminació el passat setembre de la bonificació del 100% del transport públic per als visitants, enguany aprova
una pujada de les tarifes de fins al 50%”.

Compartir

Comentaris (1)

  • Pedro Galli

    Cuando algo “es gratis”, o sistemáticamente te lo subvenciona el gobierno con los impuestos que paga tu vecino, es que tú eres el producto de una planificación colectivista. Populismo ineficiente.

Deixa una resposta

PROGRAMES