TOP
La directora de l’escoleta Sa Miranda Alba Furniet i el mestre del CEIP Mestre Lluís Andreu, amb els alumnes Abril, Aina, Joan i David

El CEIP Mestre Lluís i s’escoleta Sa Miranda ens conten la seva cursa solidària conjunta de demà matí

Demà divendres a partir de les 9:30 els infants de s’escoleta Sa Miranda i els del CEIP Mestre Lluís Andreu, tenen una cita amb la solidaritat. En el marc del Dia Mundial de l’esport, els dos centres educatius han decidit dedicar la seva cursa solidària anual per a l’associació Divergent i a Proyecto Juntos. L’activitat s’iniciarà amb la cursa dels més petits acompanyats d’educadores i famílies des d’Aqaàlia fins a la zona escolar. I en acabat començarà el torn pels boixos del Mestre Lluís Andreu que correran fins a la Plaça i el carrer Jaume I per anar tornant després cap a la zona escolar. L’activitat acabarà amb un esmorzar popular per a infants, famílies i personal dels centres. En aquesta jornada es pretén sensibilitzar i recaptar fons per les entitats abans esmentades, a través de les donacions de les famílies i de rifes. Tothom hi és benvingut.

En el De far a far d’aquest matí ens ho han vingut a explicar la directora de s’escoleta, n’Alba Furniet, i una representació dels alumnes de cinquè, amb un dels tutors d’aquest curs, n’Efraïm Ferrer. Així que n’Abril en Joan, n’Aina i en David s’han convertit en els protagonistes de l’entrevista no només per explicar-nos aquesta activitat solidària de demà sinó per parlar-nos del projecte que estan fent sobre la notícia i la ràdio. A més a més, ens han parlat de la seva recent sortida a Sa Cala d’Eivissa, i de les seves impressions a un curs de començar l’institut.

Podeu escoltar l’espai íntegre aquí:

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES