TOP
Cartell de la mostra.

Exposició ‘Magic conection’ al ‘Gabrielet’

El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acollirà demà dimarts a les 18 h la inauguració de l’exposició ‘Magic conection’, a càrrec de Sunny & Bre (Silvia Grau i Bre Barcelona) dos artistes multidisciplinaris que, des de la seva unió com a parella, varen decidir crear obres d’art junts.

Connexió amb la natura
Tots dos tenen en comú en la seva trajectòria artística la pintura mural i l’art urbà, l’escenografia i els decorats per a espectacles, instal·lacions artístiques i obres pictòriques per a diferents exposicions en esdeveniments artístics i culturals. Una altra característica que tenen en comú és la seva connexió amb la natura i la voluntat de transmetre un missatge important de consciència, respecte i amor per a la seva preservació.

Pigments fluor
Una de les característiques més innovadores de la seva obra és la introducció dels pigments fluor. Això els permet oferir dues versions d’una mateixa peça, una amb la llum natural i una altra mitjançant una il·luminació ultraviolada, donant a conèixer una experiència única de brillar en la foscor.

La primavera del 2023 va néixer Fluormentera (@fluormentera), el seu projecte artístic plegats a l’illa i en el qual donen a conèixer aquesta particularitat màgica aplicada a totes les seves creacions.

La mostra es podrà visitar fins al 9 de maig de 10 a 14 h i de 17 h a 20 h.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES