TOP

El Consell presenta el certamen “El meu racó favorit de Formentera” a Instagram

El certamen convida la població a pujar fotografies de l’illa a Instagram per mostrar i descobrir el més destacat de l’entorn: el paisatge favorit, un sol post, el seu plat preferit, entre altres idees. El concurs tindrà caràcter propi, però a més les obres a concurs competiran pels premis estatals que cerquen reconèixer les millors imatges de tota la geografia estatal.

L’objecte de la convocatòria és l’estímul de la capacitat creativa de la ciutadania en el terreny de la fotografia digital alhora que es busca generar contingut enriquidor per a les xarxes socials a través d’un ús responsable i amb finalitat cultural. A més, el certamen compleix un objectiu de promoció turística, fent que siguin els mateixos usuaris els que mostrin els aspectes que considerin més rellevants.

Bases
Per a participar, cal prendre una instantània amb un telèfon mòbil (encara que s’accepten imatges preses amb qualsevol dispositiu), pujar-la a Instagram amb les etiquetes del certamen (#mirinconfavorito i #mirinconfavoritodeformentera) i emplenar, tantes voltes com fotos es presentin, el següent formulari d’inscripció, on també es poden consultar les bases.
El text de la descripció de la imatge formarà part de l’obra i pot ser tingut en compte pel jurat a l’hora de triar als treballs guanyadors. El format i l’extensió d’aquest text és lliure i es permet la inclusió d’emoticones. Podran participar totes les persones que ho desitgin sense importar edat o lloc de naixement.

Premis
El certamen comptarà amb dos premis: un primer premi dotat amb 200 euros i un segon dotat amb 100 euros. L’obra guanyadora del primer premi serà impresa en diversos materials promocionals que la reconeixeran com el treball guanyador del concurs.

Però, a més, la fotografia guanyadora optarà als guardons estatals del projecte “Mi rincón favorito”:

1r premi: 500 euros
2n premi: 400 euros
3r premi: 300 euros
4t premi: 200 euros
5è premi: 100 euros
10 premis d’accèssit de 50 euros.

El termini per a inscriure obres al concurs “El meu racó favorit de Formentera” estarà obert fins al 29 de juliols. Els premis es donaran a conèixer el 9 d’agost i els guanyadors estatals es publicaran el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme.

Compartir

Comentaris (1)

  • Pedro Galli

    Así es el Socialismo: gastar, gastar y gastar. A cuenta propia se imprimen los elogios de crear eventos, y a cuenta de las empresas y privados los costes. Formentera es una isla con alta presión fiscal, altísima economía sumergida para poder sobrevivir (tanto empresas como particulares). Pero no, al Socialismo gastador (tanto de derechas (PP, VOX, Sa Unió/Compromís) como el de izquierdas (PSOE/GxF) estos eventos los ofrecen como el circo romano hacía con su pueblo, para mantener un “Estado presente” que sólo trae costos e impuestos. Pensar que para estos eventos hay que disponer de medios del consell (horas de trabajo a pagar) que distraen las funciones esenciales de esta institución. Y cómo no podía faltar el remate del malgasto del erario con premios en euros ….. sí, ahora al circo agreguemos dinero.
    Me pregunto cuándo la población de Formentera se va a dar cuenta que el estatismo, o sea, un gobierno grande e intervencionista en funciones más allá de las obligatorias, es la causa de las bajas rentas, de la emigración, de la economía sumergida, de la escasez de recursos gubernamentales, de la necesidad de subvenciones y ayudas cronificadas, etc.

Deixa una resposta

PROGRAMES