
El Consell crea la Subcomissió de Violències Sexuals i LGTBfòbiques en l’Oci Nocturn
L’Àrea insular de Benestar Social ha posat en marxa la Subcomissió de Violències Sexuals i LGTBfòbiques en l’Oci Nocturn, amb l’objectiu de promoure un entorn d’oci nocturn segur, inclusiu i lliure de violències sexuals i LGTBfòbiques. La iniciativa cerca que totes les persones puguin gaudir de les festes i de l’oci a l’illa sense temor ni discriminació.
Davant les violències sexuals i LGTBfòbiques, el Consell destaca la importància de la implicació de tots els agents que intervenen en l’oci nocturn per a garantir la seguretat i el benestar de les persones participants. L’adopció d’un enfocament multidimensional i multidisciplinari resulta imprescindible per a dissenyar accions preventives efectives i aconseguir un oci de qualitat, lliure i segur per a tots, segons informa el Consell en un comunicat.
Per això, en el dia d’avui s’ha convocat a diversos actors que participen directament o indirectament en l’oci nocturn de l’illa, com a associacions que gestionen barres en festes populars, establiments d’oci nocturn, PIMEF, representants d’igualtat, cultura, Policia Local, a més de comptar amb la participació de la consellera de Benestar Social, Cristina Costa, i la consellera de Cultura, Eva Nieto. La finalitat és informar sobre les futures accions que s’implementaran des de l’àrea de Benestar Social per a enfortir la seguretat i la sensibilització en aquests espais.
“No i punt”
Una de les accions més destacades, que ja es va dur a terme l’any passat, és la formació en el protocol d’actuació davant qualsevol mena de violència sexual i LGTBfòbica, emmarcada en la campanya NO I PUNT. A més, es lliurarà un distintiu als establiments que participin en aquesta formació i es facilitarà material informatiu de la campanya, amb la finalitat de promoure bones pràctiques i sensibilitzar a la ciutadania.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.
Pedro Galli
El sector primario de la isla se queja de los altos impuestos. Recibe en subvenciones este sector más de 150 euros/año, además de líneas extraordinarias de 50 mil euros, y otras tantas ayudas de varios miles de euros.
Esto se puede extrapolar al resto de actividades de la isla que reciben subvenciones cronicamente.
Abrimos y seguimos abriendo oficinas, secretarías, subsecretarías, empleos a cargo del Consell, etc., que no dejan de aumentar el costo del Consell.
Para mi parecer tenemos policía Local y Guardia Civil, además de un Consell con incontablemente alta cantidad de empleados.
¿es posible sostener tanto gasto? ¿Cómo pensamos bajar los impuestos para no caer en la pobreza ?
¿es de esperar ver más contrataciones por parte del Consell o la apertura de más oficinas públicas y así ver aumentado el costo y los impuestos en los próximos meses o años? ¿puede un pueblo gastar más de lo genera infinitamente?