TOP
Professionals sanitaris traslladen un pacient covid a Can Misses.

A Formentera segueixen baixant els casos i a Eivissa desactiven una unitat covid

No s’han detectat nous casos de covid i s’ha concedit una alta, de manera que a Formentera hi ha 23 positius actius, un menys que ahir. La totalitat de les persones afectades presenta un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que resten aïllades a casa o a l’hotel pont i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 688 contagis a l’illa.
A Eivissa hi ha 10 casos nous de covid i 665 malalts lleus (56 menys que ahir). A més, hi ha 27 persones ingressades a Can Misses i Can Vilàs (2 menys que ahir), de les quals 6 són a l’UCI i 21 a planta. Per mor de la baixada de contagiats que requereixen hospitalització, Can Misses ha reduït a una sola unitat l’espai destinat a pacients positius en coronavirus. Al llarg d’aquest matí estava previst procedir al trasllat dels 7 pacients que quedaven a la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora a la Unitat F, especialitzada en covid-19.
Al total de persones hospitalitzades a l’illa veïna cal sumar dos pacients més que van ser traslladats a Mallorca i que resten ingressats a planta en els Hospitals Son Espases i Manacor.
Finalment es manté sense canvis la situació entre els professionals sanitaris, n’hi ha 10 en vigilància activa, dels quals 8 són positius.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.810 dosis (36 més que ahir) i hi ha 7.164 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 66,9% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.873 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 64,2% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES