TOP
El vol en formació captat as Pujols. Imatge i vídeo cedits per Adrián Rubio.

Acrobàcies suïsses sobre Formentera (vegeu vídeo)

Vesins i visitants de Formentera han captat amb els seus telèfons mòbils el vol, a baixa alçada, de nou avions Pilatus PC-7 Turbo Trainer de la Força Aèria Suïssa, avui poc després de les 16 hores (vegeu vídeo). Segons els testimonis, les naus, que estaven escoltades per un desè aeroplà, haurien realitzat tres passades en formació quadrada sobre es Pujols i el Parc Natural, entre altes zones, generant una gran expectació.
Els avions que han sobrevolat Formentera formen part d’una esquadra acrobàtica de l’exèrcit de l’aire suís que es prepara per participar en la VI edició del Festival Aéreo Internacional de Torre del Mar (Málaga), que reunirà 43 aeronaus de diverses nacionalitats, segons publica Diario Sur.

El Pilatus PC-7 és un avió de fabricació suïssa que -com suggereix el seu nom en anglès- s’empra per a entrenaments en una vintena de forces aèries. De fet, l’exèrcit espanyol va recepcionar el passat mes de juny les dos últimes unitats d’un total de 24 d’un model similar, el Pilatus PC-21.

Compartir

PROGRAMES