TOP
Cartell d’activitats.

Activitats a Formentera amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils

Formentera organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils que se celebra aquest dissabte, 3 de desembre.

Organitzades per l’Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera (APNEEF), Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica d’Eivissa i Formentera (AFFAC), Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), el Centre de Dia i el Consell, les activitats s’han iniciat aquesta setmana i culminaran el dia 15 amb una conferència dins del cicle Xerrades per a famílies i docents.

Activitats
Des d’ahir dilluns, la ràdio pública de Formentera, Ràdio Illa, programa fins al dijous les xerrades Diversament hàbils, que compten amb la participació de professionals en el sector de la integració i la diversitat funcional.

Així mateix, aquest dijous està programat el contacontes Contar contigo a càrrec de Maritza Caballero, que se celebrarà a les 17 h al Punt de Lectura de Sant Ferran (al nou Espai Cultural de Sant Ferran). El contacontes està adreçat al públic general i, especialment, a infants diversament hàbils, a partir de 2-3 anys. L’aforament és limitat.

El divendres a les 18.30 h es projectarà el curtmetratge CODA, amb la col·laboració de Formentera Film, i la pel·lícula d’animació japonesa A silent voice. A continuació, hi haurà una sessió de reflexió amb els joves.

El dissabte, Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils, a les 11 h se celebrarà la caminada solidària, amb partida des del jardí de ses Eres.

Les activitats finalitzaran el dijous 15 de desembre amb el cicle Xerrades per a famílies i docents, concretament amb la xerrada “Educar en la diversitat”, a càrrec de Neus Martorell i Carmen Muñoz, que se celebrà a les 17 h a la sala de plens. Per assistir-hi, cal fer reserva al telèfon 971 32 12 71 o al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES