TOP
Taller de cuina. CIF

Activitats del mes de juny al Casal de Joves

L’àrea de Joventut, informa sobre les activitats previstes al mes de juny al Casal de Joves. La consellera de l’àrea, Vanessa Parellada, ha destacat que a banda de les propostes, “el personal de l’àrea acompanya el jovent i els dóna suport en les seves necessitats, bé sigui estudiar o cercar feina, compartir experiències o parlar sobre qüestions que els preocupen; sempre són al seu costat en una etapa imprescindible per a la formació de la personalitat i el pas a la vida adulta”.

Tallers, jocs, esport, projeccions
Pel que fa a les activitats, aquestes comencen avui dimecres amb la projecció d’un film, el dimecres 15 de juny i el dimecres 22 de juny també es faran projeccions de pel·lícules que aquest mes van relacionades amb la temàtica dels refugiats. Aquest divendres es farà un taller de massatges, acompanyat de música suau on es crearà un ambient relaxant. El dissabte arriba el moment del taller de cuina, un espai que cada mes és molt ben acollit i on es comparteixen i s’elaboren receptes saludables.

El dimecres 8 tornaran a fer el joc de “Twister!”, on els i les joves es diverteixen i exploren la seva flexibilitat. El divendres 10 se celebrarà un torneig de tenis taula amb una pizza de premi final per qui guanyi. El dissabte 11 es farà un taller de henna per a tots els usuaris i usuàries del Casal que vulguin experimentar amb aquest material i deixar anar la seva imaginació i creació.

El divendres 17 es fa de nou un taller d’acrobàcies per posar en pràctica la flexibilitat i la força. I el dissabte 18, amb motiu del Dia de les persones refugiades, es farà un taller participatiu sobre aquesta problemàtica per conscienciar els i les joves: Atrapades en dues realitats, a càrrec de La nave va. El divendres 24, es pintarà un nou mural a la façana principal de les instal·lacions sota la direcció de n’Edgar Vilamajó, que ja ha fet diversos treballs per al Casal.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES