TOP

Activitats infantils, música i tradició a les Festes de Sant Ferran

Sant Ferran celebrarà les seves festes del 25 al 30 de maig. Els actes començaran el dissabte 25 a la plaça de l’Església amb un taller per a nens a càrrec del Mercat Artístic que arrencarà a les 18.30 h.

Mitja hora més tard, a les 19 h, es procedirà a la inauguració de la temporada de 2024 del Mercat Artístic de Sant Ferran. Tot seguit, a les 19.30 h, els més petits podran gaudir de l’espectacle ‘Nina la cuinera’, a càrrec d’Anakrònica.

A les 21.30 h, els carrers del poble seran l’escenari d’una batucada a càrrec de Bloco Colubraria amb origen i final a la plaça. La jornada es clausurarà amb la festa més emblemàtica de l’illa, la Flower Sant Ferran, amb Dj Gunter, Dj Javi Box i Dj Pharma.

El dijous 30 de maig, dia de Sant Ferran, els actes començaran a les 19 h amb la celebració de la tradicional missa, i a les 19.30 h es procedirà a la inauguració de la temporada 2024 del Mercat Artesà.

A les 20 h començarà la processó, a la qual seguirà el ball pagès a càrrec d’Es Xacoters i Es Pastorells. Les festes de Sant Ferran finalitzaran amb el concert d’Aires Formenterencs a les 22 h.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES