TOP
Formentera i Eivissa, en alerta taronja segons previsions de l’AEMET.

Temporal de llevant de cara a demà dimecres

Des d’aquest migdia, Formentera i Eivissa són en alerta groga per fenòmens costaners, una alerta que a partir de les nou del vespre passarà a taronja, amb vents de gregal (nord-est) que podran arribar a força 8 amb intervals de 60 a 70 km/h i onades de quatre a sis metres d’altura.

De moment, fins avui al migdia s’han enregistrat dos litres/m² a Formentera i les temperatures mínimes han baixat cap als 6-8 graus i les màximes no passaran dels 13 graus.

Demà dimarts, l’alerta taronja continua activa fins a les vuit del matí, amb vents del Nord-est d’entre 50 i 65 km/h i força de 7 a 8, amb onades de quatre a cinc metres. A partir d’aquesta hora, l’alerta seguirà en groc tot el dia per vents de gregal i tramuntana.

Ja a partir de demà dimarts a la tarda, i segons ens explica el meteoròleg de Ràdio Illa, Pep Vicens, arribarà una forta llevantada amb temporal marítim de primera categoria, amb previsió d’onades de fins a vuit metres durant la matinada de dimecres, que afectarà tota la costa de Formentera menys a la zona de ponent, que restarà una mica més resguardada. Aquesta situació de temporal marítim podria complicar les connexions marítimes entre les Pitiüses així com amb la península. (En el següent àudio podeu escoltar la previsió actualitzada).

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES