TOP
Ambulàncies a l’Hospital de Formentera. Arxiu

Ambulàncies: “Formentera necessita el seu equip del 061 com la resta d’illes”

Quin problema denuncien els sindicats i els treballadors de les ambulàncies de Formentera? Falten vehicles o falta personal?
En parlam amb Enrique Gómez, delegat del sindicat FS-TES de tècnics d’emergències sanitàries, i Carlos Gallardo, delegat sindical de Gsaib Eivissa i Formentera.
Ambdós indiquen que Formentera només compta amb un equip de tècnics d’emergències sanitàries. Per aquest motiu assenyalen que a Formentera és impossible atendre a dues urgències extrahospitalàries simultànies. A més, si la emergència és greu, a la sortida en ambulància s’hi ha d’incorporar un metge i una infermera que han d’abandonar el seu lloc de feina al Servei d’Urgències de l’Hospital i que a més, no compten amb preparació específica per atendre les emergències al carrer.
D’altra banda, el fet que “l’ambulància blanca” (Transport No Assitencial) de Formentera només operi els dies laborables de 7 a 19 hores provoca que fora d’aquesta franja horària, sigui l’ambulància ordinària la que hagi de fer els trasllats, un factor més que pot retardar les atencions a les emergències.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES