TOP
Ana Juan a Ràdio Illa. Arxiu.

Ana Juan: “El senalló de la compra ha pujat un 10%”

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha enviat un missatge de tranquil·litat davant de la pujada dels preus de l’energia que les darreres setmanes ha estat agreujada per la invasió russa d’Ucraïna. Juan explica que, després de parlar amb el sector dels comerciants, els subministraments estan garantits a Formentera. Això sí, la cap del Govern insular ha assenyalat que el senalló de la compra bàsica ha pujat al voltant del 10% a Formentera. Per aquest motiu Juan indica que el Consell es prepara per desplegar ajudes, com en els moments més difícils de la pandèmia.

Així mateix, la presidenta ha exposat que el Govern balear ha llençat el Pacte per a la Reactivació, que contempla 70 actuacions per pal·liar els efectes que la guerra a Ucraïna pugui tenir a l’arxipèlag. Juan ha declarat que encara és prompte per fer-ne una valoració i ha aclarit que encara no es coneixen els detalls del pla, com la seva dotació econòmica.

 

Compartir

Comentaris (1)

  • Finselsous

    Ja fa anys que el preu del menjar i la vivenda son insostenibles, o feu algo aviat o seus anirà de les mans. Potser es que des-de la torre de marfil no ho podeu veure

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES