TOP
Ana Juan a Ràdio Illa.

Ana Juan: “Hi haurà casetes en el mercat de Nadal, però només per al comerç i ONG”

La vicepresidenta insular, Ana Juan, ha avançat a Ràdio Illa que enguany tornarà a haver-hi Mercat de Nadal, que obrirà les portes a partir del dia de Sant Francesc, 3 de desembre, a la plaça de la Constitució. Ara bé, en compliment de les mesures sanitàries per contenir la pandèmia, enguany les casetes del mercat les ocuparan exclusivament comerços i ONG. Els pròxims dies s’obrirà el període per sol·licitar espais en el mercat.
Així mateix, Juan ha explicat que una vintena de persones s’han inscrit a les càpsules formatives que impulsen el Consell i el Govern balear per facilitar l’ús i el coneixement d’eines de l’entorn digital als negocis locals.
D’altra banda, la vicepresidenta ha assegurat que s’han traslladat al Govern balear les demandes fetes públiques per l’Associació de Majors del Pilar, que reivindica poder emprar en les seves activitats un protocol anticovid adaptat al moment epidemiològic de Formentera. Juan ha afegit que està previst que la setmana vinent es reprenguin les activitats al Centre Social i de Majors de Sant Ferran.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES