TOP
Les càpsules comencen el dimarts vinent i es perllongaran fins al 15 de desembre.

Càpsules formatives virtuals per al sector del comerç

L’àrea de Comerç ha posat en marxa les ‘Càpsules formatives virtuals’, uns cursos en línia i de franc dirigits als comerciants de l’illa per a la millora de les seves competències digitals. Aquesta proposta forma part d’un paquet d’iniciatives que es varen acordar amb els comerciants i compta amb el finançament del Consell i el Govern de les Illes Balears, per un import total de 14.000 euros, dels quals el Govern n’aporta 10.000 i el Consell, 4.000.

Al costat del comerç local
La consellera de Comerç, Ana Juan, ha destacat que des del Consell “es treballa per ajudar al comerç local a tirar endavant mitjançant diferents eines en aquesta situació de crisis marcada per la covid-“. “Volem que els comerços de l’illa continuïn sent competitius i que l’essència formenterera la puguin projectar també en el món digital a través d’aquesta formació”, ha assenyalat Ana Juan, que ha destacat el compromís del Consell “d’estar al costat del comerç local i ara més que mai”.

Metodologia de les càpsules
Aquestes ‘Càpsules formatives’, que s’impartiran en línia, consten de sis jornades d’una durada de dues hores cadascuna amb dos nivells de formació: bàsic i intermedi. Les càpsules comencen el dimarts 10 de novembre i es perllongaran fins al 15 de desembre.
Els comerciants interessats a rebre aquesta formació poden posar-se en contacte amb l’àrea de Comerç a través del correu electrònic mercats@conselldeformentera.cat o al telèfon 971 32 12 75 Ext. 2

Continguts:
Nivell bàsic
– Quines opcions tenim per a introduir-nos en la venda en línia?
– Dimarts 10 de novembre, de 17.00 h a 19.00 h
– Geolocalitza el teu comerç
– Dimarts 17 de novembre, de 17.00 h a 19.00 h
-Com vendre a les xarxes socials? Facebook i Instagram
-Dimarts 24 de novembre, de 17.00 h a 19.00 h

Nivell intermedi
-Com vendre a través de WhatsApp Business?
-Dimarts 1 de desembre, de 17.00 h a 19.00 h
-Crea sorteigs i concursos a Instagram i Facebook
-Dimecres 9 de desembre, de 17.00 h -19.00 h
-Com fer un pla de promoció digital del meu comerç?
-Dimarts 15 de desembre, de 17.00 h a 19.00 h

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES