TOP
Reunió entre l’APB i empresaris del sector del xàrter. PdB

Ana Juan, sobre el port: “Cal que alguns empresaris posin els interessos de Formentera per sobre dels seus interessos particulars”

La presidenta del Consell, Ana Juan, s’ha reunit aquest dilluns amb el president de l’Autoritat Portuària de Balears (APB), Francesc Antich i altres integrants del consell d’administració per traslladar-los de primera mà la problemàtica que es viu actualment al port de la Savina i demanar-los solucions al respecte.

Situació insostenible
Juan ha recordat que estan pendents tant la reordenació del port com el trasllat de l’atracament de les excursions d’un sol dia, així com destinar un espai a les embarcacions de lloguer de llista sisena. En el seu parer, la situació que es viu avui dia al port és insostenible, i ha demanat que totes les parts implicades facin un esforç i apropin postures i trobin una solució conjunta per poder reordenar l’espai portuari i que les empreses que desenvolupen la seva activitat dins el port de la Savina, ho puguin fer en unes condicions dignes.

Per a la presidenta Juan, Formentera s’hi està jugant moltíssim, ja que entén que la nostra imatge com a destinació turística està pendent de què aquesta problemàtica es pugui solucionar. Així mateix, creu que és necessari que tothom faci un esforç i que alguns empresaris deixin de banda els seus interessos particulars i posin per damunt els interessos generals de Formentera.

Reunió APB i empresariat
Posteriorment, els responsables de l’APB s’han reunit amb els concessionaris i empresaris de xàrter nàutic de les dues dàrsenes del port de la Savina, així com amb representants de la llista sisena per apropar postures i aconseguir solucions a les problemàtiques que es presenten al port.

En aquest sentit, a la cap de l’executiu insular li consta que s’han presentat diverses solucions i s’està treballant per poder arribar a una entesa de manera que es pugui reordenar el port i hi hagi espai per a les excursions d’un sol dia i també per als xàrters de lloguer.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES