TOP
Andrea Romero, amb la medalla de bronze del Campionat d’Espanya sub 23.

Andrea Romero guanya la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya sub 23

Andrea Romero ha guanyat la medalla de bronze en 3.000 metres del Campionat d’Espanya sub 23 en pista coberta celebrat avui a València, on també ha aconseguit el nou rècord de les Balears i la seva millor marca personal.
La formenterera ha pujat al podi amb un cronòmetre de 9 minuts i 24 segons, rebaixant en 19 segons el seu anterior millor temps, donant bon testimoni del seu excel·lent estat deforma.
En declaracions a Ràdio Illa efectuades pocs minuts després de penjar-se la medalla, la corredora del Joventut Atlètica d’Elx ha assegurat sentir-se “superfeliç i eufòrica”, ja que “sabia que podia aconseguir la tercera plaça, però no sabia que podria fer aquesta marca” i conclou: “no m’ho crec, estic a un núvol”. Romero ha afegit que aquest bon resultat li “dóna una empenta d’energia i motivació que el darrer mes havia trobat a faltar per la situació [sanitària] i la falta d’ambient de competició”.
Andrea Romero té una nova cita el pròxim cap de setmana, quan està cridada a participar en el Campionat d’Espanya absolut que se celebra a Madrid. La formenterera depèn del seu rànquing per ser seleccionada en la prova de 1.500 o 3.000 metres. A Madrid coincidirà amb un altre formenterer, Oscar Santos, corredor de 23 anys de l’Unicaja Jaén Paraíso Interior.

Compartir

PROGRAMES