Na Mercedes amb els seus quatre néts “Animo a tots els joves a ajudar a ses seves mares i güeles a fer salsa de Nadal perquè puguin aprendre a fer-la bé”
Na Mercedes Escandell, ‘d’en Porresines’ i casada a can Jall, va guanyar l’any passat el primer concurs de salsa de Nadal. Enguany, el certament tindrà lloc el diumenge dia 20 a la Casa del Poble de la Mola -les inscripcions són fins al dia 14 als clubs de jubilats de Sant Francesc i Sant Ferran i a la mateixa Casa del Poble-, i na Mercedes no hi prendrà part, “perquè puguin guanyar d’altres”. Al De far a far hi hem parlat aquest matí, i ens ha confessat alguns dels seus secrets en l’elaboració d’aquestes postres típiques del Nadal pitiús: que el gall o la gallina del brou sigui de Formentera i anar tastant molt sovint la salsa a mesura que es va coent. En l’entrevista, que podeu escoltar clicant l’enllaç, també ens ha parlat del torró d’ametlla, que ella continua preparant a casa amb els seus néts:
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.









