TOP
Un professional sanitari realitza test d’antígens.

Antígens pels residents que viatgin entre illes durant la Setmana Santa

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, en contacte amb el Consell de Formentera, habilitarà un dispositiu per al control de l’entrada dels residents de Formentera que viatgin entre les Illes Balears durant alguns dels festius de Setmana Santa.
El dispositiu estarà ubicat a l’Hospital de Formentera i els residents que hagin passat més de 72 hores fora del seu lloc de residència podran realitzar, de forma voluntària, un test ràpid d’antígens per fer el seguiment de possibles contagis fora de l’illa.

Test a l’Hospital de Formentera i enquestes al port d’Eivissa
Aquest operatiu estarà actiu durant set dies, des de diumenge 4 a diumenge 11 d’abril, a partir de les 11 h. A més, hi haurà un equip de GSAIB (Gestió Sanitària i assistencial de les Illes Balears) format per dues persones que realitzaran una enquesta al port d’Eivissa, en el moment d’agafar el vaixell de tornada a Formentera, a partir de diumenge 4 d’abril, a tots els residents que hagin viatjat entre illes i hagin passat tres dies fora del seu lloc de residència.
El personal de GSAIB realitzarà una telefonada a la central Info covid (900 100 971) i concertarà una cita d’antígens a l’Hospital de Formentera per facilitar el tràmit als viatgers. Les cites seran de dilluns a diumenge a partir de les 11.00 h
Tota la informació per a les persones que viatgin a les Illes Balears aquí.

Compartir

PROGRAMES