TOP
El diputat socialista per Formentera, Antoni Sanz, en una intervenció al Parlament. Foto: PSOE

Antoni Sanz demanarà el restabliment de la barca de les 22.30 h

El diputat socialista per Formentera de la coalició GxF, PSOE i EUIB, Antonio Sanz, demanarà al Govern en la sessió de control del proper ple del Parlament el restabliment de la barca de Les 22.30 h, d’acord amb el compromís assolit per L’executiu autonòmic el 2020.

Motius de reorganització del nombre de barques
Aquesta petició es deu al fet que, com anunciava Ràdio Illa dies enrere, des del 30 de setembre, les navilieres estan incomplint l’acord assolit. “Aquest servei s’ha vist interromput de manera puntual per motius de reorganització del nombre de barques”, explica el diputat exposant les raons donades per les navilieres.

Donar compliment amb l’acordat el 2020
Sanz reclamarà al conseller balear de Mobilitat, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, que “es continuï donant compliment a l’acordat el 2020 i es facin les gestions que siguin pertinents perquè es restableixi la barca de les 22.30 h entre Eivissa i Formentera”.
Així, demanarà a l’executiu que es facin les gestions necessàries per restablir el servei i mantenir-ne la continuïtat durant tot l’any, ja que “la connectivitat marítima entre les Pitiüses és clau per pal·liar la triple insularitat”.

Acord fallit amb les navilieres
Sanz ha recordat que l’octubre de l’any passat la presidenta Armengol va anunciar al Parlament que s’havia arribat a un acord amb les navilieres que donen servei entre les Pitiüses per posar en funcionament la primera i la darrera barca del dia, a les 6 hores i a les 22.30 h respectivament.
“Tot i que la Llei de Transport Marítim estableix que la darrera barca ha de ser a les 21.30 h, l’acord assolit garanteix una hora més de servei per donar resposta a les necessitats dels formenterers i formentereres”, ha destacat Sanz.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES