TOP
Antonio Rey Ferrer, amb el dorsal 277, junt a la resta de guanyadors de la jornada. Diego Santamaria

Toni Rey, del Grup Esportiu Espalmador, segon a la Trail Running 21 km de la Formentera to Run

Avui s’ha disputat la darrera prova de la Formentera to Run d’aquest 2022, una última etapa que ha consistit en una Mitja Marató de Trail Running de 21 km de recorregut per la zona de la Mola i en la que el formenterer Toni Rey Ferrer del, Grup Esportiu Espalmador, ha aconseguit la segona posició amb un crono d’1.29.40

Inici del recorregut. Diego Santamaria

 

La carrera ha començat al far de la Mola baixant posteriorment pel camí de s’Estufador fins a arribar a l’avituallament de l’hotel Riu la Mola. Des d’allí, s’ha creuat la carretera per recórrer el camí de sa Pujada i seguir per pistes i boscos fins a tornar al far.

Ascens a la Mola per sa Pujada. Diego Santamaria

 

Iommi i Carducci s’imposen a la general i a la 21 km
Giovanni Iommi (1.23.55) en categoria masculina i Sara Carducci (1.32.42) entre les dones han dominat la cursa d’avui com també han encapçalat la classificació final de la general demostrant els dos el seu bon estat de forma.
El segon classificat entre els homes ha estat Antonio Rey Ferrer (1.29.40) del Grup Esportiu Espalmador, i el tercer lloc ha estat ex aequo entre Juan de Dios Yuste i Kike Monegal (1.30.55), mentre que en dones, Federica Schio (1.36.44) ha ocupat la segona plaça i Enrica Carrara  (1.43.49) ha estat tercera.

Compartir

PROGRAMES