TOP

Aquest cap de setmana es celebren les Festes del Carme.

Comencen divendres amb els jocs tradicionals com tirada de galls o carreres de sacs, que estaran amenitzats pel Dj. Yeray, na Chiclerina i després s’oferirà cançó Glosada.
Dissabte a les 4 de la tarda tendrà lloc al Regata de les Festes del Carme amb el Club de Surf de Formentera a s’Estany des Peix.
Donarà pas a la Festa de l’aigua i l’escuma, també amenitzada per Chiclerina a la Plaça de les Illes Pitiüses. Aquesta festa sempre te molt èxit entre els més petits.
A partir de les 21:30 començaran els concerts al Moll de la Ribera amb les actuacions de Jam Factory, All Sex, La 22 i tancarà en Dj Pharma.
Diumenge a les 18:30 al carrer Calp (davant la Casa del Mar) s’oficiarà la Missa i la sonada que donarà pas a la Processó marinera en la que un any més hi participaran moltes embarcacions tant de pesca com d’esbarjo i en les que podran pujar aquells que ho desitgin i no disposin d’embarcació.
A les 21:30 actuarà la Banda de Música de Formentera i a partir de les 22 comença la Nit de Concerts al Moll de la Ribera amb els Blaumut, una banda de moda als països catalans. Continuarà la festa amb Ras Smaila i tancaran les sessions dels Dj’s Marcos i Lluís.
Hi ha servei d’autobusos, podeu consultar els horaris a les diferents parades.

Compartir

PROGRAMES