TOP
Cartell de l’activitat.

Arrenca la Formentera Astronòmica

Demà s’inicia la Formentera Astronòmica, certamen que s’organitza per primera volta a l’illa i que s’estendrà fins al diumenge. Aquest esdeveniment compta amb una cinquantena participants inscrits.

Programa
La Formentera Astronòmica està adreçada al públic familiar, per atreure a turistes amants de les estrelles, però també perquè puguin gaudir i descobrir d’aquest apassionant món els residents de Formentera i les seves famílies. De fet, demà divendres de 10 a 14 h es faran tallers infantils Creem l’univers a partir de materials reciclats, al Jardí de Ses Eres, i dissabte i diumenge de 10 a 14 h es faran jocs educatius de Realitat Virtual relacionats amb els astres per a tots els públics, amb monitors especialitzats i visors RV, també al Jardí de Ses Eres.
El programa inclou xerrades, sessions d’observació nocturna guiades per experts, viatges intergalàctics amb realitat virtual, activitats i treballs manuals per a tota la família. A més, un dels plats forts és un sopar temàtic amb vista a les estrelles a una zona de Migjorn que ja té aforament complet. Podeu consultar tot el programa al següent enllaç.

Ponències
Entre els ponents destaquen: Aguilar Nàcher, directora general de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) o Carlos Briones, investigador del CSIC, que compartiran la seva experiència de manera divulgativa i propera. Durant les xerrades es parlarà sobre si hi ha vida extraterrestre, què són les escombraries espacials o veritats i mentides de les pel·lícules de ciència-ficció.

Concurs de dibuix obert
D’altra banda, també es farà un concurs de dibuix “El visitant de les estrelles” per a nens i adolescents que es farà a través de les xarxes socials i dels dibuixos que es facin en els tallers presencials. Es poden enviar fotos dels dibuixos dels petits artistes fins demà 11 de juny al correu electrònic concurso@formenteraastronomica.com

Descompte i ‘partners’
Els residents de Formentera tenen un 50% de descompte. Aquest esdeveniment està organitzat per l’àrea de Turisme, coordinat per l’empresa Pidelaluna events, i compta amb el patrocini de l’Agència Turística de les Illes Balears (AETIB) i la col·laboració de l’Associació Astronòmica de Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES