TOP
Cartell de l’obra.

Arriba a Formentera la comèdia “Balada de la Garsa Vella”

La setmana vinent es representarà a Formentera Balada de la Garsa Vella, obra escrita per Bernat Joan i Marí i dirigida per Àngels Martínez. Aquesta comèdia de la companyia Teatre Pedro Cañestro es representarà el dissabte 12 a les 20.30 h a la Sala de Cultura Cinema i està inclosa dins el programa de l’Illa a Escena.

7 protagonistes
Balada de la Garsa Vella pretén ser una celebració de la vida a través de les arts escèniques. Vida i teatre, teatre i música, música i moviment, moviment i esperit es barregen voluptuosament dalt l’escenari. És una obra amb set protagonistes: na Laura i na Dàlia (una antiga contorsionista i una vella cupletista, ambdues retirades fa molt de temps), na Rosa (actriu retirada), i n’Enric (actor amateur també retirat, actualment rendista) són convocats per Jaume Prunaseca, de nom artístic Romeu, antic actor d’èxit. Acompanyats per un enigmàtic pallasso i un pianista aniran desgranant una festa en honor de Romeu, organitzada per ell mateix. Cadascú mirarà de donar el millor de si mateix sobre l’escena, amb un resultat incert.
Mentrestant, la Mort Hippy anirà sotjant tot l’esdeveniment, a l’espera de caçar alguna presa. La seva presència no impedirà ni la plena realització de la festa, ni girs inesperats en el guió inicial.

Autors
L’escriptor Bernat Joan i Marí, nascut a Eivissa, ha publicat novel·les, llibres de narrativa juvenil, narracions breus i peces de teatre com ara: El gegant des Vedrà (Eivissa, 1993), Marc Ferrer: Formentera, la nova terra (Eivissa, 1996), Jocs de matances (Eivissa, 2012) entre altres. Ha fet adaptacions teatrals, d’entre altres, Lisístrata (Aristòfanes), per al Grup de Teatre d’Arts i Oficis d’Eivissa. Assemblea 3.0, basada en L’assemblea de les dones, d’Aristòfanes (representada pel Grup de Teatre de l’Institut d’Estudis Eivissencs).

Àngels Martínez va estudiar interpretació a l’Escola d’Arts i Oficis amb Pedro Cañestro (1990-95) i l’Escola d’Art Dramàtic d’Antonio Cantos (1999-2004). En teatre ha treballat en Tirano Banderas, Revolta de bruixes, El zoo de cristal, La casa de Bernarda Alba, Bodas de sangre entre altres. Així mateix ha participat en festivals de teatre de les Illes Balears i al Festival Internacional del Technis Theatre de Londres.

Preus i entrades
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 7 euros. El preu reduït del 50% de descompte és per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Compartir

PROGRAMES