TOP
Imatge de l’obra Adéu Peter Pan.

Arriba a Formentera la XIII mostra d’espectacles infantils

Formentera acollirà els propers dies la XIII edició de la Mostra d’Espectacles Infantils, amb una variada oferta cultural adreçada al públic més jove.
La primera actuació serà aquest divendres a les 18 h a la Biblioteca Marià Villangómez, on la companyia Festuc Teatre presentarà el Carretó de Contes, un espectacle “màgic i divertit”, amb estímuls tàctils, visuals i sonors que està recomanat per a boixes i boixos a partir de 2 anys. L’entrada serà de franc.
La segona actuació serà el dissabte a les 18 h a la Sala de Cultura Cinema. La mateixa companyia de teatre presentarà a Formentera Adéu Peter Pan. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que cerca en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que captiva des del primer moment. El preu de l’entrada serà de 5 € per a infants i gratuït per als adults.
Finalment, el dilluns 20, i en horari escolar, la companyia La Impaciència representarà La minyonia d’un infant orat, obra de l’escriptor mallorquí Llorenç Riber que esdevé un espectacle per viure, veure i tornar-se sentir com un nen.

Compartir

PROGRAMES