TOP
Cartell de la mostra.

Arriba a Formentera l’exposició Giramón del Fons Pitiús de Cooperació

Dilluns vinent a les 18 h, obrirà les portes a l’Ajuntament Vell la mostra Giramón, que hi romandrà fins dijous 27 de gener.
Aquesta mostra està pensada per a nens d’educació infantil, i cerca que coneguin la realitat d’altres llocs del món. Na Torta, una sargantana viatgera, presenta cinc infants de diferents països i continents, i els acompanya per descobrir les seves activitats quotidianes a través de sis plafons, en els quals els infants participen activament.

Descobrir altres realitats
Els infants dels grups de 4 i 5 anys d’infantil faran una visita guiada d’una hora per a cada grup-classe a l’exposició. Així, els alumnes dels centres CEIP Mestre Lluís Andreu, CC Verge Miraculosa, CEIP la Mola i CEIP Sant Ferran descobriran una imatge més positiva d’altres països i formes de vida. “A través d’aquesta exposició, els infants s’adonen d’allò que tenen en comú amb aquells que viuen a altres indrets del món, del paper important de les dones en determinades comunitats, de la importància de la comunitat en la vida dels personatges presentats, en la presa de decisions, en la resolució de conflictes, en el desenvolupament de projectes, etc.; així com de la importància de la natura i del contacte permanent amb ella, i de la capacitat per viure amb poques coses materials”, expliquen des del Fons Pitiús de Cooperació.

L’horari d’obertura és de dilluns a dissabte d’11 h a 14 h i de 18 h a 20 h. La sala romandrà tancada els diumenges, dilluns al matí i festius.

Compartir

PROGRAMES