TOP
Cartell de la Mostra d’Espectacles Infantils.

Arriba la 14 Mostra d’Espectacles Infantils de Formentera

Avui s’ha presentat la XIV edició de la Mostra d’Espectacles Infantils. Aquest certament de teatre infantil i juvenil, organitzat per Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears i el Consell Insular, durà a Formentera 4 espectacles entre el 13 de març i el 2 de maig.
La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que “enguany, per motius sanitaris, el festival es repartirà en diversos caps de setmana entre març i maig oferint una variada oferta cultural per al públic familiar. D’altra banda, cal destacar que dins la programació de l’Illa a Escena 2021 també s’han programat altres dos espectacles de música i dansa adreçats al públic adult”, ha afegit Labrador.

Cartellera
El tret de sortida serà dissabte 13 de març amb l’obra La Lluna d’en Joan, un espectacle de la companyia Teatre Nu que ens parla de les emocions d’un nen que ha de salvar la vida del seu pare que ha emmalaltit.
Aquest espectacle de titelles està recomanat per infants a partir de 2 anys i es podrà veure a la Sala de Cultura Cinema a les 18 h.

Diumenge 14 de març, la mateixa companyia de teatre presenta a Formentera Raspall, basada en un conte de Pere Calders que ens parla de la necessitat de jugar, d’imaginar i de creure en la fantasia, una creació que recull el joc de l’autor, i el posa sobre l’escenari, per oferir una proposta en què la complicitat i la veritat dels infants es contraposa amb la fredor i la lògica dels adults.
Raspall és un espectacle recomanat a partir de 5 anys, que s’escenificarà a la Sala de Cultura Cinema a les 18 h.

La mostra continuarà dissabte 24 d’abril amb l’espectacle de clown i màgia Utopia de la companyia Clownómadas, un espectacle de clown, multidisciplinari, en el qual gaudirem de música en directe, màgia, malabars, il·lusionisme, i com a plat fort i innovador, la manipulació de fum.
És un espectacle recomanat per tots els públics que es podrà veure l’esmentat 24 d’abril a la Sala de Cultura Cinema a les 18 h.

Diumenge 2 de maig, finalitzarà la Mostra amb l’obra On és quan ja no hi és dirigida pel mallorquí Tolo Ferrà. Una peça que s’enfronta a un tema sempre delicat, especialment entre els més petits de la casa: la mort d’un ésser estimat.
El muntatge mostra la desaparició de les persones estimades des de tres punts de vista entrellaçats: la infantesa, la maduresa i la vellesa combinant el teatre visual, el teatre d’objectes i el cinema en viu.
Aquest espectacle familiar, recomanat per a més de 5 anys, es podrà veure a la Sala de Cultura Cinema a les 18 h.

Protocols de seguretat i reserves
Els espectacles es duran a terme aplicant els protocols de seguretat i complint la normativa vigent. Depenent de la situació epidemiològica es podran posposar les actuacions. Totes les funcions són de franc, però és necessari fer reserva d’entrada.
Ja estan obertes les reserves per La Lluna d’en Joan i per Raspall. Podeu enviar un correu electrònic a: reserves@conselldeformentera.cat abans de les 10 h del divendres 12 de març.
La XIV edició de la Mostra d’Espectacles Infantils de Formentera està englobada dins el cicle l’Illa a Escena 2021 que a més compta amb altres dos espectacles de música i dansa adreçats al públic adult.

Illa a Escena 2021
Dissabte 20 de març, tindrà lloc l’espectacle de flamenc el Mawi de Cádiz. Un projecte innovador que esdevé una fusió elaborada de manera magistral entre l’harmonia musical d’Alejandro Suárez, el bategar percutiu de Cani Huertas i la força del ball i el canti del Mawi.
L’espectacle es podrà veure a les 20 h a la Sala de Cultura Cinema.

Dissabte 17 d’abril torna el Festival de cançó Barnasants. Després de més d’una dècada de no trepitjar els escenaris formenterers, Pau Riba torna a la nostra illa amb un concert antològic que repassa l’univers poètic que neix al seu voltant i les cançons del seu repertori..
L’actuació es farà a les 20 h a la Sala de Cultura Cinema.

De manera excepcional, aquest primer semestre de l’Illa a Escena tots els espectacles també seran gratuïts. Això si, serà necessària la reserva d’entrada enviant un correu electrònic a: reserves@conselldeformentera.cat

Compartir

PROGRAMES