Arriba una pastera amb 6 homes a Migjorn

Una pastera ha arribat aquesta nit prop des Ca Marí, a la platja de Migjorn. L’embarcació està equipada amb un motor foraborda de 40 cavalls. A l’interior, hi ha botelles d’aigua buides, un bidó d’oli de motor i dos rems. La Policia ha acudit al lloc dels fets.

Ràdio Illa ha pogut confirmar la nacionalitat algeriana dels sis homes (entre ells un menor) que aquesta nit han arribat as Ca Marí de #Formentera en pastera. La Delegació del Govern ha anunciat que s’ha «interceptat» a dos d’ells a l’Estació Marítima de La Savina i els quatre restants as Pujols (entre ells el menor).
A Eivissa ha arribat una pastera prop de s’Estanyol (Santa Eulària) i a Mallorca dues més. La Delegació del Govern informa que en total s’han «interceptat» 43 homes (entre ells 12 menors), tots ells de nacionalitat algeriana, que suposadament han arribat a les Illes de forma irregular al llarg de la passada nit.

Delegació del Govern informa que la Policia Nacional es farà càrrec dels cinc homes majors d’edat «interceptats» a #Formentera, que passaran a disposició judicial.Posteriorment està previst que siguin traslladats a un Centre d’Internament d’Estrangers de la Península fins a la seva devolució al pais d’origen. El menor «interceptat» as Pujols quedarà a Eivissa al Centre d’Acollida de Menors.

About Author

Comments are closed.

background