Arriben dues barques amb migrants a les Pitiüses, una d’elles a Migjorn

En les darreres hores han arribat a les Pitiüses dues barques amb almenys 18 persones migrades. D’una banda, agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Formentera han interceptat, aquest matí al voltant de les 7.45 h en una zona propera a la platja des Còdol de Foradat, a vuit persones que haurien desembarcat a l’illa irregularment. La barca ha set abandonada a la platja de Migjorn, segons informa la Delegació del Govern. En el còmput anual, és la novena embarcació d’aquestes característiques que recala a Formentera.
D’altra banda, aquesta mitjanit, després de rebre una comunicació d’un albirament d’una barca a la zona de ses Figueretes, a Eivissa, la Policia Nacional i la Policia Local d’Eivissa han interceptat a deu persones migrades més, tots ells homes.

Dues barques més a Mallorca
El Servei Marítim de la Guàrdia Civil ha localitzat aquest matí poc abans de les 10 h una embarcació amb persones migrades a set milles al sud de Cabrera. La barca ha set detectada pel radar del Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE). En l’embarcació viatgen al voltant de tretze ocupants, tots homes. S’ha mobilitzat Salvament Marítim, amb l’embarcació Salvamar Acrux, per a procedir al seu rescat.
D’altra banda, la Guàrdia Civil ha localitzat aquesta tarda a cinc migrants d’una barca que ha recalat a la zona de ses Salines, a Mallorca.

About Author

Deixa una resposta

background