Arsenal sobre la derrota per 3 a 0 a Ontinyent: “Massa càstig”

El Formentera va perdre ahir per 3 a 0 el partit ajornat de la 23a jornada de lliga al camp d’un Ontinyent extremadament efectiu. Els roig-i-negres han sumat així la seva cinquena derrota del 2018. DE fet, en el nou any el Formentera només ha sumat un empat i encara no ha marcat cap gol.
En el duel d’ahir l’equip de Juan Arsenal registrà una primera part correcta, mantenint el control del mig del camp, tot i que al descans ja perdia per 1 a 0. En la represa l’entrenador apostà per jugadors ofensius, com KotnikJuan Antonio i Gabri, però els de Formentera no foren capaços de rematar a gol. En canvi, l’Ontinyent féu pujar el 2 a 0 en aprofitar una contra i el definitiu 3 a 0 arribà amb un gol olímpic.
Arsenal ha declarat que “hem tengut el control de la pilota i el joc, però ens ha faltat rematar les situacions que hem tengut i en canvi, ells la que han tengut l’han feta i amb el cansament i l’esforç era un voler i no poder”. El tècnic ha conclòs que el Formentera ha rebut “massa càstig per tot el que hem vist en el terreny de joc”.

Visita del quart classificat, el Cornellà
Amb aquesta derrota el Formentera segueix en posicions de descens. Per cert, per un problema de documentació de darrera hora, ahir el porter Lindhard no pogué entrar en la convocatòria.
Els roig-i-negres només han rebut una derrota amb tres gols de diferència aquesta temporada, fou per 4 a 1 a Cornellà el passat 1 d’octubre, precisament contra el mateix rival amb el qual els homes de Juan Arsenal esperen sumar la primera victòria del 2018 el diumenge vinent al Municipal.