TOP
L’obra té una durada de 45 minuts.

Baby Esferic; comparteix el naixement de la Terra amb el teu bebè

El dissabte 11 de març es representarà l’obra Baby Esferic, a les 18 h a la Sala de Cultura Cinema. Es tracta d’una obra sense text, basat en la utilització de les diferents formes i llums, per expressar emocions. Una proposta de la companyia Aboon Teatre que s’adreça a un públic d’entre 6 mesos i 4 anys.

Baby Esferic és un homenatge a la Terra. Parla de la màgia que ens uneix al planeta i als seus habitants a través de diferents històries i paisatges. Una esfera blanca és la protagonista que s’anirà transformant en diferents i simpàtics animals. L’estètica, minimalista i delicadament visual, dona llibertat a la imaginació de l’espectador.

Segons expliquen des de la companyia, aquesta obra “atracam la vivència infantil a l’adult i cream un espai harmònic entre aquestes dues realitats”.

Preus i entrades
Les localitats ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 4 euros que dona accés a bebè i adult. El preu reduït del 50% de descompte és per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, persones amb diversitat funcional, menors de 25 anys, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Com que l’espectacle es fa damunt l’escenari, la venda d’entrades es limitarà a 35 tiquets. L’aforament serà de 70 persones perquè les entrades es venen a 4 euros, i aquest preu inclou l’accés de l’adult i l’infant.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES