TOP
L’ús de la mascareta és una de les mesures per reduir el risc de contagi de la covid. Arxiu.

Baixa un 7% el nombre de casos actius

Formentera ha registrat 1 nou cas de contagi per covid durant la darrera jornada. El total de malalts de l’illa ascendeix a quatre persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 716 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 8 casos nous i s’han donat 25 altes, de manera que baixa un 7% el nombre de casos actius. Així, hi ha 196 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. Es manté estable la situació en hospitalització amb 9 persones a diferents plantes i una a l’UCI.
No hi ha canvis entre els professionals sanitaris, hi ha quatre en vigilància activa, dels quals tres són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 13.968 dosis, 114 més que ahir i hi ha 7.796 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 72,6% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.540 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 70,3% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES