Bonilla renova una nova temporada amb el Formentera

La SD Formentera ha anunciat avui l’acord de renovació amb Alejandro Bonilla per a la temporada 2020/21. L’alt nivell competitiu i els valors esportius que ha demostrat el defensa aragonès en els darrers quatre anys han set els principals motius que han propiciat la seva continuïtat.
Bonilla defensarà la samarreta de la SD Formentera per cinquena temporada consecutiva. Una notícia que ha rebut amb molta satisfacció: «Després d’haver finalitzat la temporada anterior amb frustració a causa dels problemes interns del club, sortir de les places de play-off i haver-se acabat la lliga per la crisi de la covid-19, tinc moltes ganes de poder tornar a jugar amb el Formentera per recuperar les bones sensacions dels últims anys. Ara, el Club ha canviat la dinàmica i comença una nova etapa amb un projecte esportiu molt motivador. Estic convençut que la temporada vinent serà un bon any i aconseguirem l’ascens a Segona B si o si», ha manifestat el jugador roig i negre.

Imprescindible en la defensa
Alejandro Bonilla va fitxar per la SD Formentera en la temporada 2016/17 (Gener 2017) procedent del FC Legirus, Finlàndia. Va arribar en el mercat d’hivern com a reforç per a l’equip que dirigia en aquell moment Tito García Sanjuán, just després de fita històrica de l’equip en la Copa del Rei davant el Sevilla FC. Ràpidament es va adaptar a l’equip i, des de llavors, ha set un dels jugadors imprescindibles en l’eix defensiu del conjunt.

About Author

Comments are closed.

background