TOP
Instantània de la presentació. 7bts

Campanya “De Formentera amb molt de gust” per promocionar el producte local

L’àrea de Medi Rural ha posat en marxa la campanya “De Formentera amb molt de gust” per distingir, fomentar i promocionar la venda de producte local. “L’objectiu és donar visibilitat i reconèixer els productes de proximitat procedents del camp de Formentera, de la mar o del ramat de l’illa, així com altres transformats a Formentera, com ara la farina de xeixa, la sobrassada o el vi”, ha explicat la presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan.

Per donar visibilitat a la campanya, s’ha fet un disseny sota l’eslògan “De Formentera amb molt de gust” que aglutina il·lustracions de diversos productes de proximitat amb un disseny atractiu i que “distingirà tant les parades dels productors, com els comerços dels distribuïdors, perquè així tant els residents com els visitants reconeguin i valorin el producte local de Formentera”, ha apuntat el conseller de Medi Rural, Josep Marí, que ha expressat el convenciment que aquesta campanya aconseguirà l’adhesió de gran part dels productors i distribuïdors del producte local de la nostra illa.

Per la seva banda, la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha subratllat que des de la seva àrea s’ha reeditat i actualitzat el mapa Formentera Slow Food, que localitza tots els productors i distribuïdors de productes de quilòmetre zero que hi ha a l’illa.
Aquest mapa està en català, castellà i anglès i es pot trobar al web del Consell i al de turisme, “perquè arribi tant als residents com als visitants i així sapiguem on trobar aquests establiments on es ven el producte de Formentera”, ha destacat Ferrer.

Difusió
Aquesta campanya també es difondrà a les cartelleres del Consell i a les oficines d’informació turística. El disseny també s’ha estampat en bosses de ràfia i capses de cartró que els venedors repartiran entre els seus clients.
En total s’han imprès 2.000 caixes de mida gran per 10 quilos, 4.000 caixes de mida més petita per 5 quilos, i 3.000 bosses de ràfia. La Direcció General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària del Govern balear ha subvencionat la campanya amb 5.000 euros.

Cartell de la campanya.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES