TOP
Diverses embarcacions fondejades a l’estany des Peix.

Campanya de seguretat i vigilància a l’estany des Peix

L’àrea de Medi Ambient, juntament amb la conselleria balear del ram i la Guàrdia Civil inicien aquesta setmana una campanya de seguretat i vigilància per controlar les activitats irregulars de navegació que es puguin desenvolupar a l’estany des Peix.

Prohibida l’activitat comercial i el lloguer d’embarcacions
L’inici d’aquesta campanya dins del parc natural de ses Salines s’ha establert en una reunió mantinguda avui entre responsables de les dues administracions i dels cossos de seguretat. Cal recordar que el reglament que regula el fondeig i el règim jurídic de les instal·lacions d’amarratges a aquesta zona protegida, d’acord amb la normativa aplicable al parc natural, està en vigor des del passat mes de febrer i prohibeix l’activitat comercial i el lloguer d’embarcacions.

Sancions
Segons la Llei 5/2005, del 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO), les infraccions es poden considerar lleus (amb multa de 100 a 6.000 euros), greus (amb multa de 6.001 fins a 100.000 euros) i molt greus (amb multa de 100.001 fins a 450.000 euros).

Compartir

Comentaris (1)

  • Finselsous

    El gobern de GxF-PSOE ajudant com sempre a les pymes a seguir amb la seva activitat . Podeu deixar a la gent treballar tranquila? Primer pandèmia, després guerra i ara vosaltres.

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES