TOP
Els fulletons emprats per aquesta són de paper reciclat. CIF

Campanya informativa per acreditar els vehicles per circular aquest estiu

L’àrea de Mobilitat iniciarà demà divendres una campanya informativa perquè els residents, els temporers i les empreses donin d’alta els seus vehicles i obtinguin l’acreditació per accedir, circular i estacionar a l’illa durant el període de regulació de formentera.eco, que aquest any és del 15 de juny al 15 de setembre.
“Els controladors de la zona blava repartiran en els vehicles de tots els nuclis urbans un fulletó on s’assenyala si tenen l’autorització en regla o no i, en cas que l’autorització no estigui en vigor, se’ls demana que facin el tràmit al web www.formentera.eco“, ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González.
La campanya informativa tindrà una durada d’uns vint dies, fins al 15 de juny, data d’inici de la regulació. “Davant la impossibilitat de poder contactar per mitjans telemàtics amb tots els conductors de Formentera, hem decidit realitzar aquesta campanya a peu de carrer utilitzant fulletons de paper reciclat”, ha assenyalat el conseller.

Acreditacions de franc per residents, temporers i empreses
Cal recordar que l’acreditació és gratuïta per als residents, els temporers i les empreses. Un total de 7.505 vehicles de residents (que tenen l’acreditació per aparcar a la zona blava en vigor o que paguen l’impost de circulació a Formentera) ja han obtingut automàticament l’acreditació per accedir, circular i estacionar a l’illa, durant el període de regulació.
Els conductors poden consultar al web www.formentera.eco si l’autorització està en vigor, en un apartat específic on sols cal introduir la matrícula. Els que no compleixen els requisits anteriors, han de demanar l’acreditació a través d’un tràmit senzill al mateix web. “Amb aquesta mesura volem preservar l’entorn i la tranquil·litat de l’illa”, ha recordat el titular de Mobilitat, que ha volgut agrair a la població la seva col·laboració per “fer de Formentera una illa més sostenible”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES