Campanya per fomentar el reciclatge de vidre a benefici de la posidònia

Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre, juntament amb el Consell de Formentera, el Consell d’Eivissa i els cinc ajuntaments de l’illa veïna, ha posat en marxa la campanya Vidre per Posidònia, una campanya de sensibilització dirigida als clubs esportius de futbol, que es desenvolupa a través d’un repte per reciclar la quantitat més gran d’envasos de vidre.

Campanya a Formentera
Així, a la nostra illa es col·locarà un contenidor en forma de pilota de futbol al camp municipal de Sant Francesc. A més, es decoraran contenidors als voltants de les instal·lacions amb la imatge de la campanya perquè els esportistes, entrenadors i familiars dipositin els envasos de vidre.
Cada mes, les dues iniciatives de les Pitiüses amb major impacte positiu, podran aconseguir un xec de 200 € per a l’adquisició de material esportiu.

Exposició i aportació al GEN-GOB
Els envasos de vidre dipositats en els contenidors assignats a la campanya es convertiran en aportació de material per al GEN-GOB, associació que treballa per a la conservació de les praderies de Posidònia Oceànica a les Pitiüses. Així mateix, es realitzarà una exposició itinerant que visitarà els 6 municipis participants, a la mostra s’explicarà el procés de la gestió dels residus d’envasos de vidre a l’Estat i la importància de preservar la Posidònia.

About Author

Comments are closed.

background