TOP
Imatge d’arxiu de l’Hospital de Can Misses.

Can Misses amplia en 34 els llits per a pacients covid en previsió d’un augment de casos

La unitat G de Medicina Interna quedarà des d’avui dedicada a pacients covid, igual que la unitat F, Ca na Majora i l’UCI, en previsió d’un augment d’hospitalitzacions. D’aquesta manera, s’amplia la capacitat de resposta de l’Hospital Can de Misses que suma 34 llits més als 111 de què disposa actualment, 40 en la unitat de Medicina Interna F, 56 a Ca na Majora i 15 a l’UCI.
Aquesta mesura és un pas més en el pla de contingència que va dissenyar l’Àrea de Salut fa mesos per preparar-se davant un augment de casos per covid-19.

Possibilitat d’ampliar l’UCI
Queden encara noves fases d’ampliació de la capacitat de l’hospital per a l’atenció als pacients covid, com és ampliar l’UCI fins als 44 llits, triplicant així el seu espai. En l’actualitat la Unitat de Crítics de Can Misses compta amb 15 llits per a pacients covid i set més per a pacients no covid a la zona de la cirurgia major ambulatòria, que es va dotar amb tecnologia de monitorització per a pacients crítics. A més d’aquests llits, Can Misses disposa de 84 llits més a l’Hotel pont i la possibilitat de dotar el gimnàs de Rehabilitació amb 25 llits més, ja que es va realitzar la instal·lació de 25 preses d’oxigen i s’han comprat 83 llits d’última generació.

Capacitat d’adaptació
Avui, després de destinar la unitat G a pacients covid, s’hi han traslladat els primers usuaris i queden en les dues unitats de Medicina Interna 40 persones hospitalitzades, 23 a Ca na Majora i 10 a l’UCI, ja que s’ha donat una alta en les últimes hores.
La directora d’Infermeria, Noelia Azqueta ha coordinat aquesta ampliació i destaca que “estem preparats amb aquests 34 llits més per a un increment de casos i anirem adaptant en cada moment la capacitat de l’hospital com ja vam fer en la primera fase”.

Compartir

PROGRAMES