TOP
Grup de banyistes a Migjorn. Foto: 7bts

Cap de setmana sense nous casos de covid a Formentera

Segons l’informe diari de la conselleria balear de Salut, en les darreres 24 hores i, de fet, en els darrers dos dies, no s’ha diagnosticat cap cas nou cas de covid a Formentera. D’altra banda, continuen sent 23 les persones afectades per la pandèmia a l’illa, totes elles amb quadre lleu o asimptomàtic, de manera que resten sota seguiment facultatiu i en aïllament a casa o a l’hotel pont. D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat 689 casos de coronavirus a l’illa.

A Eivissa s’han detectat 5 nous casos d’infecció i 499 casos lleus (33 menys que ahir). A més, hi ha 22 persones ingressades a Can Misses i Can Vilàs, de les quals 5 són a l’UCI i 17 a planta, dues menys que ahir.

En el conjunt de Balears, s’han notificat 72 nous positius, 33 menys que ahir, essent la tassa de positivitat del 4,17%.

Vaccinació
Pel que fa a la vacunació, a Formentera s’han administrat 12.867 dosis (16 més que ahir) i hi ha 7.187 persones que han rebut almenys un vaccí, mentre que 6.917 persones ja han completat la pauta d’immunització.

Compartir

PROGRAMES