TOP
La incidència de la pandèmia està remetent a les Pitiüses.

Cap nou cas a Formentera, que segueix reduint positius actius: 55

Formentera no ha registrat cap contagi de covid-19 i l’equip mèdic ha donat 20 altes en les darreres hores. El total de casos actius cau fins als 55, confirmant la tendència a la reducció de positius que començà l’endemà del 2 de febrer, quan l’illa registrà 173 afectats en tractament, el màxim des de l’inici de la pandèmia.
A més, la incidència acumulada a 14 dies segueix minvant: el 7 de febrer estava a 511 casos per 100.000 habitants i ahir havia caigut a gairebé a la meitat, fins als 264. La incidència acumulada a 7 dies també evoluciona favorablement i ha passat dels 107 de diumenge, als 82 casos per 100.000 persones d’ahir.
Del total de contagiats de Formentera, 54 presenten un quadre lleu o asimptomàtic i reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. En canvi, hi ha un pacient que continua ingressat en planta a l’Hospital de Can Misses.
Des que començà la pandèmia s’han detectat a Formentera 421 casos de coronavirus. Cal destacar que Can Vilàs no aporta dades sobre la procedència dels seus pacients, de manera que es desconeix si en aquest centre privat hi ha malalts de la nostra illa.

Mor una pacient
A Eivissa s’han diagnosticat 20 nous positius i s’han donat 162 altes, de manera que el total de casos actius és de 2.466. S’ha hagut de lamentar la mort d’una dona de 76 anys que es trobava ingressada a l’UCI.
El nombre de persones hospitalitzades a Can Misses és de 95 en les unitats covid (una d’elles procedent de Formentera) i 20 a l’UCI. A més, a Eivissa els equips d’Atenció Primària realitzen el seguiment domiciliari de 2.351 persones lleus o asimptomàtiques.
Així mateix l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera segueix recuperant efectius que es trobaven en aïllament, 17 en aquesta última jornada. Els professionals de la salut en vigilància activa passen de 109 a 92. És a dir, menys de 100 per primera vegada des de fa un mes. Els positius també han baixat, de 62 a 53, 9 menys que en l’últim recompte.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES