TOP
Mercat artesà de la Mola. Arxiu

Cap nou contagi a Formentera, on hi ha 25 casos actius

A Formentera no s’ha registrat cap contagi en les darreres hores. El nombre total de positius actius a la nostra illa es manté en 25, 11 més que fa una setmana.
Del conjunt d’afectats, 21 presenten un quadre lleu i resten aïllats, mentre que continuen havent-hi quatre persones de la nostra illa hospitalitzades en planta; tres a Can Misses i una a Son Espases.

Pel que fa a la campanya de vaccinació, a la nostra illa s’han administrat 18.116 dosis i hi ha 9.955 persones que ja han completat la pauta d’immunització amb dues dosis. Així mateix, un 32,2% de la població, és a dir, 3.202 residents, ja s’han vacunat amb la dosi de reforç.

Eivissa
A la veïna Eivissa s’han detectat 9 noves infeccions, i la xifra de positius actius queda en 343 persones, de les quals 301 presenten quadre lleu.
El nombre d’hospitalitzats és de 47, amb 46 a planta, i 1 ingrés a l’UCI. Entre aquests, cal comptar-hi tres dels quatre pacients formenterers, atesos a Can Misses.
Sobre la xifra d’hospitalitzats diaris que comunica Salut, cal aclarir que en el cas de Can Misses són incloses en el recompte (de casos actius hospitalitzats) les persones que continuen ingressades i que han passat per la unitat covid, encara que ja hagin negativitzat el coronavirus i ara siguin ateses per altres patologies en unitats diferents.
Finalment, hi ha 20 professionals sanitaris en vigilància activa, tots ells positius.

Dades de seguiment de la pandèmia en els centres educatius
La Conselleria balear d’Educació ha informat que actualment hi ha 40 docents de baixa als centres educatius públics de les Balears; cap a Formentera, 4 a Eivissa, 9 a Menorca i 27 a Mallorca. Aquesta xifra suposa el 0,25% del professorat dels centres públics sobre un total de 16.000 docents.

D’altra banda, segons dades aportades per la Conselleria de Salut, els positius acumulats els darrers set dies entre la població de 3 a 16 anys són d’un total de 270; un cas a Formentera, 9 a Eivissa, 37 a Menorca i 223 a Mallorca. Aquesta quantitat suposa el 0,20% de l’alumnat sobre un total de 129.884 estudiants.

Finalment, els centres educatius avui dia no han comunicat grups en quarantena.

* A partir d’avui divendres, la Conselleria de Salut adapta la periodicitat de les dades sobre la pandèmia a la del Ministeri de Sanitat. Per tant, la informació sobre covid s’actualitzarà els dimarts i divendres.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES