TOP
Vianants a Sant Francesc.

Cap positiu i 7 noves altes: 43 positius actius a Formentera

Formentera ha sumat una jornada sense nous positius i amb 7 altes, totes relatives a pacients lleus. El nombre de contagiats de l’illa que no han desenvolupat complicacions i resten aïllats a casa o a l’hotel pont ascendeix a 41 persones. A més, encara queden ingressats en planta dos turistes que van donar positiu quan es trobaven a Formentera, de manera que són 43 el total de casos actius. Des del principi de la pandèmia s’han detectat a l’illa 682 positius.
A Eivissa hi ha 1.142 pacients lleus (80 menys que ahir) i 51 ingressats (2 menys que ahir) a la salut pública i privada, entre els quals es compten els dos casos provinents de Formentera. De les 51 persones que requereixen atenció hospitalària, 43 es troben en planta i 8 a l’UCI. D’altra banda, en hospitals de Mallorca hi ha tres persones més que van ser traslladades des d’Eivissa, dues d’aquestes es troben en planta no covid a l’Hospital de Son Espases i una més en planta a l’Hospital de Manacor, després de rebre ahir l’alta de l’UCI.
Així mateix es manté sense canvis el nombre de professionals de la salut en vigilància activa, 20, dels quals 15 són positius.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.430 dosis (53 més que ahir) i hi ha 7.011 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 65,5% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 16 anys. En el cas de Formentera, agafant de referència el padró de 2020, la població diana estaria formada per 10.350 persones, segons ha informat la conselleria balear de Salut.
D’altra banda, 6.618 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 61,8% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES