TOP
Cartell de la mostra.

Carmen Armbruster fusiona Viena i Formentera a la nova exposició “Escala Viena Connection”

Des de dilluns vinent, 12 de juny, fins al 24 de juny es podrà visitar a l’Ajuntament Vell l’exposició col·lectiva “Escala Viena Connection”, organitzada i promoguda per l’artista Carmen Armbruster.

La mostra reunirà els treballs d’artistes de diferents països que coincidiren a Viena i treballaren junts en diferents modalitats artístiques, des de pintura i dibuix fins a escultura, instal·lació i projeccions audiovisuals. Des de llavors, diversos membres del grup “varen tenir l’oportunitat de visitar Formentera i han volgut compartir les seves visions de l’illa a través d’aquesta mostra artística”, explica l’organitzadora.

Armbruster reprèn el projecte fotogràfic d’una petita instal·lació que va realitzar l’any 2002, i hi afegeix elements sonors per enriquir l’experiència visual. A “Escala Viena Connection” es presentarà una projecció especial que complementarà les obres dels artistes participants. L’enfocament principal de l’exposició és el concepte d’escala, “com un moll d’embarcament, un pont de sortida o arribada d’un viatge”, explica l’artista. A més, la paraula escala també evoca la idea d’una parada en un viatge, i fa referència al mateix viatge de Carmen Armbruster a Viena, on va tenir l’oportunitat de coincidir amb aquest grup d’artistes.

L’exposició s’inaugurarà dilluns a les 20 h. La mostra es podrà visitar a l’Ajuntament Vell de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 19 a 21 h.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES